Akupunktur

Lenas Akupunktur

Tele: 070-351 81 34
E-mail: lenas.akupunktur@live.se
 

 

Behandlingar

 

-Akupunktur enligt Traditionell kinesisk medicin    45-60 min.    650 kr

Akupunktur enligt Traditionell Kinesisk Medicin är något som har använts i Kina i tusentals år och det har uppnåtts mycket goda resultat vid många olika sjukdomstillstånd utan att orsaka skadliga biverkningar. 

Enligt TKM finns det i kroppen meridianer, ett nätverk som genomströmmas med qi, livskraft. Är man frisk flyter qi harmoniskt men vid sjukdom uppstår blockeringar eller oregelbundenhet i flödet. Utefter dessa meridianer ligger akupunkturpunkter och genom att stimulera dessa punkter med nålar återskapas balans och hälsan återställs. Behandlingen frisätter bland annat hormonet endorfin som kopplas till smärtlindring och välmående.

Exempel på vad som kan behandlas är; Allergi, Huvudvärk, Nedstämdhet, Rygg- och nackbesvär, Sömnstörningar, Olika smärttillstånd, Hormonell obalans, Trötthet.

 

-Kosmetisk akupunktur            75 min.    900 kr

Gör 10 behandlingar och få den 10:e gratis

En behandling där jag sätter mellan 70-100 tunna nålar i ansiktet och några på kroppen. Nålarna ökar kollagen och keratinproduktionen lokalt och ger fin spänst och lyster i ansiktet. För att få bästa resultat av att släta ut rynkor och fina linjer så rekommenderar jag 10 behandlingar som görs 1-2 gånger i veckan och sedan underhålls med en behandling var 6-8 vecka. Behandlingen avslutas med en ansiktsmassage eller jaderolling.

 

-Koppmassage            30 min.    550 kr

En behandling där jag med glaskoppar skapar ett vaccum och på så sätt får upp hud och bindväv. Denna massage ökar blodcirkulationen och lymfflödet vilket hjälper kroppen att göra sig av med slaggprodukter. Effektiv massage för smärtor i axlar och rygg men även skön som avslappning.


Lena Råberg är utbildad akupunktör enligt Traditionell Kinesisk Medicin (TKM)
De två första åren läste hon på Jian Shi De skolan i Göteborg och det tredje och sista året på Akupunkturakademin i Stockholm. Sin praktik på fyra veckor gjorde hon på Universitetssjukhuset Jianxi i Nan Chang, Kina.
Lena har hållit på med akupunktur sedan 2007.

Lenas akupunktur

 

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev