Gongbad med Erika

Under gongbadet ligger du ner, slappnar av och låter gongarnas vibrationer skölja över och genom dig. Släpp stress och tankar för att istället ”bara vara”. Upplevelsen är unik för varje människa och kan vara olika från ett tillfälle till ett annat. Efter ett gongbad kan många känna sig ”renade” till kropp och själ. 

Ett gongbad har alltså inget med vatten att göra, utan innebär att vi ligger ner, slappnar av och ”badar” i gongarnas vibrationer. Gongens vibrerande ljud kan bidra till och stärka vårt immunförsvar, minska spänningar, smärta och oro, rensa ut toxiner och slaggprodukter.

Ja, gongen skapar ett helt spektrum av ljudvågor, toner och övertoner. Dessa ljud hjälper sinnet att släppa taget om tankarna och oftast hamnar man i ett skönt läge någonstans mellan sömn och vakenhet. Där kan kroppen verkligen vila och återhämta sig. Många påstår att en ljudmeditation på en timme motsvarar minst två timmars sömn. Det finns många studier, de mest spännande är studier av blodceller och hur de påverkas efter ett gongbad på 10-20 minuter. Studier visar att blodcellerna återhämtar sig och återgår till sitt friska tillstånd.

Fokus ligger på avslappningen, då gongen/gongarna spelas under 60 minuter. 

Ledare:
Gongbad: Erika Wångstedt

Investering: 250 kr

11 mars kl 18.00-19.00

18 mars kl 18.00-19.00

 

BOKA HÄR!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev