Massage

På YogaCentrum erbjuder vi även massage! Både svensk klassisk massage och massage enligt en metod som kallas biodynamisk kroppsterapi.
Enligt biodynamisk kroppsterapi har vi människor en energikropp som hänger ihop med vår fysiska kropp. Alla våra erfarenheter och upplevelser i vårt liv gör avtryck i denna i vårt energisystem. Ibland uppstår stora obalanser och de kan då uttryckas som olika fysiska eller psykiska besvär.

Bokar gör du genom att maila eller ringa.
E-mail: ericahogsborn@gmail.com
Tele: 072-310 34 64

Behandlingar utförs främst måndagar, onsdagar, fredagar och helg.
 

BEHANDLINGAR:

Klassisk svensk massage

Svensk klassisk massage är en djupgående massage som är perfekt för stela, ömma och trötta muskler. Klassisk svensk massage ökar blodcirkulationen i muskler, bindväv och organ vilket leder till ökad rörlighet och smidighet, samt ger ett avslappnat välbefinnande.

 

30 min  350 kr

60 min  600 kr

 

Energi massage

Energimassage är en välgörande, balanserande och djupavslappnande massage

Energimassagen jobbar på akupunkturpunkterna och går ut

på att balansera kroppen inifrån. Tekniken som används är en kombination av tumtryck, töjningar, handpress och taptoment (bultningar)

 

Effekterna av energi massage är utöver välbefinnande att den  

  • Ökar blodcirkulationen och ämnesomsättningen
  • är djupavslappnande

- aktiverar akupunkturpunkter som stimulerar kroppens självläkning

 

Energimassagen går att få i två varianter:

helkropp (60 min)  650 kr

halvkropp, baksida (30 min) 450 kr

 

 

Holistisk energibalansering

I denna behandling arbetar jag med att balansera din energikropp på ett mer allomfattande sätt än med enbart massage. Att balansera energikroppen har visat sig ha god effekt mot en en rad åkommor som tex sömnproblem, ångest, stress samt fysisk smärta.
 

Behandlingen tar 60 till 90 minuter och kan innefatta olika moment, som tex andningsövningar, kroppsrörelser (yoga) och massage beroende på symptom och besvär.

 

pris: 750 kr

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev