Ny Energi!
Med Yoga & Aromaterapi

En dag med Ellinor från Yoga Centrum & Sofia från Sofias TCM- klinik

Kom med oss på en dag för att hämta ny energi! Vi börjar med ett flödande Yogapass med Ellinor. Positioner och moment som har en uppiggande effekt på kropp och sinne.

För de deltagare som vill, njuter vi  av en god lunch tillsammans på en restaurang i närheten (du bekostar din lunch själv) för att sedan återvända till studion där vi får besök av Sofia från Sofias TCM- klinik.

Sofia föreläser för oss och lär oss om hur man i den kinesiska medicinen använder aromaterapi för att kunna skifta sin energi, och vad det är som gör att vi känner oss trötta eller lider av vårtrötthet!

Dagen avslutas med en återhämtande yinyoga/restorative klass med aromaterapi som guldkant. Tanken är att du ska lära dig känna hur och med vad du kan hämta ny energi, när den börjar bli låg.

Du får en härlig goodiebag fylld med eteriska oljor från DoTerra och annat smått och gott som kan pigga upp. Oljorna är av högsta kvalitet. 

Varmt välkomna!

Lördag 17 Mars
Pris: 690 kr (exkl. lunch)
Tid: 10.00 - 15.15
Plats: Yoga Centrum i Mariestad

Anmälan senast 13 Mars.
Boka HÄR
Anmälan är bindande, vid sjukdom/avanmälan debiteras 300 kr i bokningsavgift.

Lunch ordnas/bekostas själv. Uppge i meddelandet på din anmälan om du vill följa med och äta på restaurang Kingfisher på lunchen. Vi kommer förebeställa maten, du får en meny via e-mail att välja från.

 

 

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev