Restorative Yoga Lärarutbildning 25tim

Utbilda dig till lärare i Restorative Yoga!??Denna utbildning är för dig som vill dyka djupare in i Restorative Yoga och i någon form guida andra till vila och återhämtning. Du bör ha undervisat lite i någon form (behöver inte vara yoga) eller arbeta med människor på något sätt. Detta kan vara ett komplement till hathayoga, yinyoga, fristående praktik eller som del i återhämtning vid långvarig stress. Utbildning består av mycket praktik då upplevelsen och erfarenheten är viktig för att sedan förmedla det till andra. Efter utbildningen är genomförd kommer du kunna hålla klasser i Restorative.
 

Utbildningen kommer innehålla bla:

* Praktik

* Teori & Historia

* Grundläggande positioner

* Grundläggande om nervssystemet

* Grundläggaren meditation och pranayama

* ”Props” & modiferingar

* Hur undervisar vi Restorative?

* Skillnaden Yin/Restorative

* Klassupplägg/sekvensering ?
 

Kompendium

2 mentorsessioner á 30 min online?(varav en under certifikationsprocessen och en efter som uppföljning)

1 gratis klass Restorative Online ?

Lärare: Veronica Holm

Investering: 5990kr ink moms

Datum: 17-19/6 9-16 alla dagar

Anmälningsavgift 1500kr betalas vid anmälan på BG 453-2933.
Resterande belopp, 4490kr kommer på faktura ca 1 månad före kursstart. Anmälan är bindande. Anmälningsavgift återfås ej vid avbokning, men plats kan överlåtas till annan. Du kan dela upp betalningen utan extra kostnad, meddela Cecilia på mariestad@yoga-centrum.se. 

Bokas HÄR!
 

Kursen kan tillgodoräknas som Continuing Education gällande Yoga Alliance

Om läraren: Veronica är ursprungligen från Mariestad och har många års erfarenhet undervisning i Yoga med många utbildningstimmar bakom sig. Hon är certifierad E-RYT500+ via Yoga Alliance och håller utbildning i såväl Hatha Yoga som Restorative & Yoga Nidra. Sedan 2014 har hon fördjupat sig inom i Restorative Yoga & Yoga Nidra med sin lärare Mona Anand & Gina Menza från NYC men har även studerat för Ulrica Norberg i både Hatha & Yinyoga och Tara Judelle i Embodied Flow. Veronica brinner lite extra för Restorative Yoga då det är en form som behövs såväl i dagens samhälle, en motpol till allt ”görande”. Vi behöver vila och återhämtning mer än vad vi kanske tar oss tid till. I Restorative får vi vila på djupet med hjälpa av kuddar och filtar och en vila från skärmar och intryck och istället en stund med sig själv. En stund att verkligen checka in hur vi mår, vad vi behöver.

Varma hälsningar

Veronica
info@veronicaholm.se
0730-604844
www.veronicaholm.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev