Sommar på YogaCentrum i Mariestad

Vi välkomnar alla på Yoga, nybörjare som erfaren. Bokas senast kl 15 samma dag på yoga-centrum.se, "boka kurs". Info om vilka dagar och tider kommer varje fredag inför kommande vecka (kan variera)på facebook.

Måndagar kl 18.00-19.00: YinYoga, med Ellinor. Vid fint väder är vi utomhus, vi har fått tillstånd att vara bakom Residenset på gräsmattan. Vid sämre väder yogar vi inomhus på YogaCentrum. Vi möts på YogaCentrum 15 min före utsatt tid för att gå till residenset, tillbehör finns att låna. Har du egen matta/filt kan du givetvis möta upp direkt vid residenset om vädret talar för ute-yoga. Betalas med kort.

Onsdagar kl 18.00-19.00: Hatha/Vinyasa med Ellinor. Vid fint väder är vi utomhus, vi har fått tillstånd att vara bakom Residenset på gräsmattan. Vid sämre väder yogar vi inomhus på YogaCentrum. Vi möts på YogaCentrum 15 min före utsatt tid för att gå till residenset, tillbehör finns att låna. Har du egen matta/filt kan du givetvis möta upp direkt vid residenset om vädret talar för ute-yoga. Betalas med kort.

Onsdagar kl 9.30-10.30: Lugn Yoga med Cecilia. Vi yogar inomhus på YogaCentrum, om vi yogar utomhus kommer info om detta innan passet.

Pris: 100 kr per pass, betalas med kort på plats. 

Förbokas på yoga-centrum.se "boka kurs". Välkomna!

Måndag

Tisdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lördag

Söndag

 

 

9.30-10.30

Lugn Yoga Cecilia v 21-23

 

 

 

 

18.00-19.00
YinYoga
Ellinor

 

 18.00-19.00
     Hatha/Vinyasa     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YinYoga
Yinyoga är den mer meditativa formen av yoga där vi ligger eller sitter i positioner i 3-5 min. I den här yogaformen är vår största uppgift och utmaning att slappna av och släppa på fysiska, emotionella och mentala spänningar. Vi jobbar med bindväven, även kallad fascia och använder oss därför utav olika guidade meditativa tekniker samt lär oss att andas på rätt sätt- djupt och mjukt. Ett ayurveda- tänk genomsyrar varje klass och vi lär oss samtidigt mer om hur vi kan använda oss av den i yogan (läs mer om ayurveda längre upp). 
Passar för dig som: 
Känner av mycket stress, mentalt eller fysiskt.
Lider av eller känner att utmattningssyndrom är nära.
Har artros eller känner av stelhet i synnerhet runt höfter eller axlar/ bröst.
Är gammal eller ung - alla kan vara med på yinyoga!

Hatha/Vinyasa
Den här klassen delas upp i två halvor- första halvan, Hatha. Andra halvan- Vinyasa. 
I hatha-delen mjukar vi upp kroppen med lätta rörelser och andningsövningar som sedan tar oss in i solhälsningar och stående positioner och balanser. Hathadelen ska verka stärkande och värmande för att sedan gå över i Vinyasa som betyder just att man kopplar samman rörelse med andning. Balanser, höftöppnare och bakåtböjar. Vi jobbar oss igenom hela kroppen och lär oss hur man anpassar sin yoga efter vad man behöver just nu.

Lugn Yoga
Vi jobbar med medvetna, rytmiska, lugna och energigivande rörelser. Fokus är lugnet och att frigöra olika sorters spänningar från kroppen. Yogan är en självterapeutisk metod för personlig utveckling, såväl kroppsligt och mentalt. Yogan öppnar upp blockeringar i kroppen, frigör energi, ökar cirkulationen.

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev