SommarYoga med Cecilia, vecka 26! 

Starta igång sommaren med att tillåta dig vara i lugnet. Under vecka 26 träffas vi och yogar varje förmiddag, måndag-torsdag kl 9.00-10.30. Vi blandar olika lugna Yogaformer under veckan.

Vi jobbar med medvetna, rytmiska, lugna och energigivande rörelser. Fokus är lugnet och att frigöra olika sorters spänningar från kroppen. Yogan är en självterapeutisk metod för personlig utveckling, såväl kroppsligt och mentalt. Yogan öppnar upp blockeringar i kroppen, frigör energi, ökar cirkulationen.

För att må bra behöver vi en balans mellan aktivitet och vila. Känner du att du behöver återhämta dig inför en skön sommar? Yoga är ett effektivt verktyg för att öka lugn och fokus. Mätningar har till och med visat att olika delar av hjärnan utvecklas och blir större efter yogautövande. Det är områden som stärker fokus och syn, men också den del av hjärnan som motverkar stress. Den fysiologiska, mätbara förklaringen har visat på att yogan är effektiv för stressreducering, att vi får ett kraftfullt avspänningspåslag när vi övar yoga. Hjärnan förändras och vi kan faktiskt sakta ner vårt åldrande. – Yoga är en av de starkaste metoderna för att skapa en lugn och ro-respons i kroppen.

Bokas här!

Plats: YogaCentrum,Esplanaden 1, vån 4, Mariestad

Dag: Måndag - torsdag, 22-25 juni

Tid: 9.00 - 10.30

Passar alla som vill varva ner, inga förkunskaper krävs!

Hjärtligt Välkommen!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev