Restorative Yoga & Soundhealing


Onsdag 6 dec, kl. 17.00-19.00

YogaCentrum Lidköping


Släpp julstressen under denna meditations- och avslappningskväll med Ellinor på YogaCentrum. Du blir guidad i Restorative yoga, Yoga Nidra och Soundhealing under denna kväll.

Vad är Restorative Yoga?
 

Restorative betyder "att återställa eller återhämta" och är den mest vilsamma formen av yoga. Yogan syftar till att avlasta muskler och leder i olika vilopositioner där vi använder så kallade "props", alltså stöd eller hjälpmedel, så som kuddar och filtar för att hitta en så bekväm viloposition som möjligt. Målet är aldrig att stretcha i positionerna, utan snarare att stötta möjligheten till fysisk och mental återhämtning och låta både kropp och sinne vila. Du bäddar sedan ned dig på yogamattan och lyssnar till instruktörens röst som guidar dig in yoga nidra, den yogiska sömnen.

Vad är Yoga Nidra?
 

Yoga Nidra är en längre guidad meditation för att hjälpa dig komma in i djupavslappning och släppa emotionell och mental spänning och stress från tidigare erfarenheter. Hjärnvågorna förändras då du guidas igenom sömnens preliminära stadier. Det sägs att 20-30 min yoga nidra motsvarar flera timmars sömn, och kan vara en välkommen väg till sömn för dig som har sömnproblem och svårt att släppa tankar.

Soundhealing
 

Väl i avslappningen låter du dig omslutas av varsamma vibrationer från klangskålar och kristallskålar, soundhealing.

 

BOKA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pris


Pris för workshopen:  525 kr
Du betalar med Swish, på plats i salen när du kommer.


BOKA

 

Ellinor leder workshopen


Prenumerera på vårt nyhetsbrev