Madelene Läth

Madelene äger och driver YogaCentrum i Lidköping sedan 2014, då hon tog över studion efter Miriam Hellström som gick i pension.
Hon hade då utövat yoga och meditation i tio år, och undervisat vid sidan om annat jobb under några års tid när hon tog över driften och undervisningen på YogaCentrum på heltid.
Madelene har genom åren kontinuerligt utbildat och förkovrat sig, bl.a: 
 -Seven Spiritual Laws of Yoga Teacher Training, Chopra Center i USA.
-Terapeutisk yoga, Yoga-anatomi, Sekvensering och Restorative yoga, YogaYama Stockholm.
- Lärling i Ashtanga yoga för Ann Svärdfelt 2016-2019.
-Yin Yoga för Ann Svärdfelt.
- Primordial Sound Meditation Teacher Training, Chopra Center i USA.
- Mindfulnessinstruktör, för Ola Schenström på Mindfulnesscenter.
-Certifierad ayurvedisk hälsorådgivare vid Ayurvedaakademin i Stockholm och Indien för Dr Vinay Vora.
-Reiki Master för Anna-Lena Vikström.

Tele: 0723-105924, mail: info@yoga-centrum.se


Märta Gustafsson

"När yinyogan kom in i mitt liv blev jag drabbad. Yinyogans effekt på smärtor i kroppen och hur denna lugna, meditativa yogaform gav mig ro i sinnet var nästan magisk.
Yoga betyder möte mellan kropp, själ och sinne och yinyogan har gett mig just detta." - Märta

Märta bor med sin familj på Kinnekulle där hon också driver sitt företag Yogakatten på Kinnekulle.  
Hon är utbildad inom yinyoga, barnyoga och går nu också en hatha yoga-utbildning på Connective Institute.
Mer info om Märta hittar du på www.kreativtavstamp.se 

 

Johanna Nordlander

Johanna har utövat olika yogaformer, men fastnade för Ashtanga yoga 2017 efter att ha gått ett pass på rekommendation av en väninna.

Därefter påbörjades ett eget efterforskande för att lära sig mer och yogan har tagit henne till Nepal och flera platser i Europa och Sverige för kurser och utbildningar med olika lärare.

Några av yogans positiva effekter har varit att känna hur det stillar sinnet och ger möjlighet att observera händelser i livet mer objektivt och lättare att ta beslut som är i linje med sin egen person.
Johanna ser därför utövandet av yoga som ett kraftfullt verktyg att använda i vardagen och för att öka kvalitén på allt annat i livet som vi älskar.

 

Stina Hähnert

Stina har ägnat de senaste 25 åren av sin fritid åt gruppträning i olika former. Hon är utbildad personlig tränare, löpcoach, Les Mills-instruktör i flertalet koncept och har även läst en mängd kurser inom anatomi, fysiologi och nutrition.
Tidigare har det mestadels varit högintensiva styrke- och uthållighetsklasser av olika slag, men för åtta år sedan fick Stina möjlighet att uppleva Soma Move på en strand i södra Portugal tillsammans med grundarna till konceptet. I detta ögonblick föddes en helt annan tanke och känsla för Stina vad gäller kropp och träning. Soma Move gav henne möjlighet att på ett lekfullt sätt utmana kroppens alla förmågor, flöda genom olika rörelser och tempon för att skapa en ökad medvetenhet och närvaro både fysiskt och mentalt. Hon tycker att Soma Move har gjort hennes kropp starkare och mer hållbar inifrån och ut. För Stina ska träningen inte vara ett måste eller förknippas med krav och prestation. Stina vill att du ska kunna komma till hennes klasser oavsett dagsform och lämna med en känsla av grundad kraftfull energi i harmoni med ett lugn, och framför allt - en tacksamhet till din fantastiska kropp!
"Come as you are, leave as a star".

Cecilia Fredriksson

Utbildningar:

-MediYoga
- My Spirit Yoga Teacher 400 tim plus självstudier 2013
- Coach, ACC-utbildning, coachutbildning Sverige, 2014
- Orienteringsutbildning KBT, Kognitiv Beteende terapi, 2019
- KBT, Kognitiv Beteendeterapeut & Samtalsterapeut, pågående 
- YinYoga modul 1 och 2, Ishta Yoga Scandinavia 2014, 2017
- Reiki
- HRV Tränare, steg1
-Chefsskola
- 7-tjugo, swedish empowerment
- Pedagog 3 år, Universitetet Karlstad
Ledarskap och Kommunikation, Inside Parttner

Välkommen!

Tele: 0702-411996 mail: mariestad@yoga-centrum.se

Ellinor Läth

Ellinor upptäckte yogan under en dansutbildning i New York 2014. Kravlöshet, rörelseglädje och lugn stod i enorm kontrast till den tuffa dansvärlden och yogan utvecklades till ett nödvändigt verktyg för henne i dansen och i vardagen. Ett starkt kall till yogan ledde henne till att utbilda sig till certifierad 200- tim yogalärare via Three Sisters Yoga efter bara ett halvår. 

Efter avslutad utbildning fortsatte hon att assistera Broadway Dance Centers yogalärare Amber Paul, leda egna klasser och praktisera runtom i New York varje dag. 
Hon hittade så småningom till ISHTA yoga, där hon utbildade sig ytterligare i Yinyoga och även en 300- timmars utbildning vilken genomfördes i Stockholm och New York på ISHTA Yoga studio och under mentorskap av Yogiraj Sarah Platt- Finger. ISHTA yoga fokuserar på anpassning till individen genom bla ayurveda och olika meditativa tekniker.

Sedan 2015 har hon yoga och dans som sina yrken och letar ständigt efter ny kunskap och inspiration att dela med sig av.
Ellinor önskar att du genom yogan får de livslånga verktyg du behöver för att finna balans, glädje och mening i ditt liv.


Victoria Wettervik

Victoria som till vardags jobbar som barnmorska, leder Hatha/Yin yoga på YogaCentrum. 
Det flödande aktiva blandas med det mjuka, lugna, andningsövningar, kriyor och meditativa övningar, som sätt att återknyta till det som är stilla i dig.
Victoria har gått både sin grundläggande yogautbildning och ett flertal fördjupningsutbildningar för den svenska yogapinonjären Ulrica Norberg, däribland en längre fördjupning i Yin Yoga. 
 


KONTAKT

MARIESTAD:
Tele: 0702-411996
E-mail: mariestad@yoga-centrum.se
 

LIDKÖPING:
Tele: 0723-10 59 24 
E-mail: info@yoga-centrum.se


 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev