Vad vi erbjuder


Hatha yoga är en aktiv men ändå lugn yogaform, där du övar grundläggande övningar som är stärkande och balanserande. Det är den yoga som de flesta andra yogaformer härstammar från och innefattar bl.a solhälsningar och andra klassiska yogapositioner. 
Olika Hatha yoga-pass har olika utformning och teman, så vad du gör på passet är lite olika från gång till gång.

Ashtanga vinyasa yoga är en dynamisk och kraftfull form av Hatha yoga, som gör dig smidig, stark och uthållig.
Du rör dig in och ut ur positionerna i andetagets rytm i en fast förutbestämd sekvens av rörelser som du steg för steg lär dig utantill.

Syftet är att skapa lugn och ro i sinnet, samtidigt som kroppen stärks och vitaliseras.

Vinysa Flow passar dig som gillar aktiv flödesyoga.
Här får du röra dig in och ut ur positionerna i andetagets rytm i flödande sekvenser som kan se lite olika ut från gång till gång, beroende på vilket tema passet har. Det är en modernare, mer nutida form av Hatha och Ashtanga yoga.MediYoga är en terapeutisk, mjuk och lättillgänglig yogaform för dig som vill återkoppla till det lugna och balanserade inom dig.
MediYoga har sin grund i mångtusenårig yogatradition och är samtidigt väl förankrad i modern forskning och vetenskap, då det det är en reglerad och kvalitetssäkrad yogaform för svensk hälso- och sjukvård.

Sensing Yoga  är en mjuk rörelseform som genom lirkande rörelser hjälper dig att lösa muskelspänningar och släppa taget om det du inte vill bära, både fysiskt och mentalt, så att du kan landa i lugn och avslappning. 

Yin och Restorative yoga är stillsamma och vilande yogaformer där du stannar länge i positionerna för återhämtning, vila och ny energi.


Soma Move® är en modern, nyutvecklad disciplin som är inspirerad av yoga, dans, kampsport och funktionell träning. Fokus ligger på att arbeta med kroppen som en helhet i harmoni med andningen. Alla övningar ges i olika variationer så att du alltid jobbar utifrån dagsform och egna förutsättningar.

 

 

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev