Yogaformer

 

Aktiva yogaformer


Ashtanga vinyasa yoga och Vinyasa yoga är dynamiska yogaformer där du går in och ut ur positionerna i andetagets rytm. Du stannar en stund i varje position för att få effekten av den och för att känna växlingen mellan rörelse och stillhet. 
Kroppen får jobba medan sinnet får komma till ro och vila.
Ashtanga och Vinyasa är former av traditionell Hatha Yoga.

Soma Move
® är en nyutvecklad träningsform som är inspirerad av yoga, dans, kampsport och funktionell träning. Fokus ligger på att jobba med kroppen som en helhet i harmoni med andningen.

Hatha yoga är en aktiv men ändå lugn yogaform, där du övar grundläggande övningar som är stärkande och balanserande. Det är den yoga som de flesta andra yogaformer härstammar från och innefattar bl.a solhälsningar och andra klassiska yogapositioner. 
Olika Hatha yoga-pass har olika utformning och teman, så vad du gör på passet är lite olika från gång till gång.

 

Mjuka, enkla, meditativa rörelser 


MediYoga är en terapeutisk, mjuk och lättillgänglig yogaform för dig som vill hitta lugn och släppa stress.
MediYoga har sin grund i mångtusenårig yogatradition och är samtidigt väl förankrad i modern forskning och vetenskap, då det det är en reglerad och kvalitetssäkrad yogaform för svensk hälso- och sjukvård.


Sensing Yoga  är en mjuk rörelseform som genom lirkande rörelser hjälper dig att lösa muskelspänningar och släppa taget om det du inte vill bära, både fysiskt och mentalt, så att du kan landa i lugn och avslappning.

Stilla och återhämtande

Yin och Restorative yoga är stillsamma och vilande yogaformer där du stannar länge i positionerna för återhämtning och ny energi.
Yin är stretchigt och löser spänningar i bindväven, medan Restorative fokuserar på ren återhämtning.

 

 

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev