Vad vi erbjuder


Ashtanga yoga är en dynamisk och kraftfull form av Hatha yoga som gör dig smidig, stark och uthållig.
Kärnan i metoden är att du rör dig in och ut ur positionerna i andetagets rytm i en fast förutbestämd sekvens av rörelser som du steg för steg lär dig utantill.

Syftet är att skapa lugn i nervsystemet, samtidigt som kroppen stärks och vitaliseras.

Hatha yoga är den yoga som de flesta andra yogaformer härstammar från och innefattar bl.a solhälsningar och andra klassiska yogapositioner. Det är en aktiv yogaform där stärkande och balanserande rörelser övas i lugnt tempo.
Olika Hatha yoga-pass har olika utformning och teman.


MediYoga är en terapeutisk, mjuk och lättillgänglig yogaform som har sin grund i mångtusenårig tanrisk yogatradition, ayurveda och kinesisk medicin. Allt du möter i MediYoga är väl förankrat i modern forskning och vetenskap, då det det är en reglerad och kvalitetssäkrad yogaform för svensk hälso- och sjukvård.

Qigong är en del av traditionell kinesisk medicin med mångtusenåriga rötter. Meditativa, mjuka rörelser balanserar din livsenergi, så att du känner dig avlsappnad, återhämtad och påfylld med ny energi.

Sensing Yoga  är en mjuk, flödande rörelseform som med Hatha och Yin yoga som utgångspunkt, tagit sitt tänk från hur djur, små barn och naturfolk beter sig naturligt i rörelse och vila. Här har vi plockat tillbaka det enkla och mjuka sättet att röra sig på.


Soma Move® är en modern, nyutvecklad disciplin som är inspirerad av yoga, dans, kampsport och funktionell träning. Fokus ligger på att arbeta med kroppen som en helhet i harmoni med andningen. Alla övningar ges i olika variationer så att du alltid jobbar utifrån dagsform och egna förutsättningar.

Yin och Restorative yoga är stillsamma och vilande yogaformer där du stannar länge i positionerna för återhämtning, vila och ny energi.

 

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev