P.g.a. Folkhälsomyndighetens skärpta restriktioner fr.o.m 29 okt, pausar vi just nu samtliga yogagrupper.
Yogan återupptas efter julen. 
Inga pass eller inbetalningar går förlorade, allt skjuts bara framåt.

Folkhälsomyndighetens nya råd kan du ta del av här.

Kontakta oss om du har några frågor på mariestad@yoga-centrum.se

 

Med anledning av den nuvarande Corona situationen vill vi helt kort förklara hur vi på YogaCentrum agerar.
Vi ber alla våra elever att inte komma sjuka eller förkylda till någon klass, samt att följa de allmänna direktiven från aktuella myndigheter i det fall att ni har vistats på plats med risk för smitta. Vi har nu ett mindre och begränsat antal platser på våra kurser.
Vi följer folkhälsomyndighetens restriktioner. 
Om du inte har din egna yogamatta/filt utan använder våra lånemattor skall dessa som vanligt alltid rengöras efter användning, vi rekommenderar att du som lånar en matta även rengör den innan användning. Rengöringsmedel finns som tidigare i anslutning till lånemattorna.
Varmt välkomna att besöka oss som vanligt! 

 

Yoga

Yoga är en metod för att uppnå välbefinnande och hälsa till såväl kropp som själ. Det är en mångtusenårig tradition och det finns mängder av forskning runt dess gynnsamma effekter på den fysiska, mentala och själsliga nivån. Yoga hjälper dig att skapa en stark, flexibel och balanserad kropp och ökar upplevelsen av vitalitet och lugn.

Meditation

Renar och stillar sinnet och där igenom nås ett inre lugn och en upplevelse av självacceptans. Meditation ger kroppen och sinnet en möjlighet att släppa taget om lagrad stress och därmed återhämta sig och läka inifrån och ut.

Ayurveda

Ayurveda, Indiens urgamla hälsosystem och systervetenskap till yoga, menar att naturens rytmer och funktioner inklusive människan styrs av tre olika energier eller aspekter av naturens intelligens - vata, pitta, kapha och att dessa kan balanseras genom rätt kost, motion och livsstil. välbefinnande.

Workshop med Veronica, Hatha Flow

Workshop med Veronica, Hatha Flow

Denna klass kommer fokusera på just ”Flow”. Genom både pranayama och asanas kommer du guidas till att hitta ditt flöde, ditt flow , en känsla av att allt flyter på Passar dig som har provat Yoga tidigare.

Läs mer
WorkShop Restorative & Yoga Nidra

WorkShop Restorative & Yoga Nidra

Du får genom 2 timmar utrymme att få landa ner, skala av lager för lager och landa i dig själv. Där skapas förutsättningen för kroppen att läka och återhämta sig. En klass som passar nybörjare som erfaren.

Läs mer
Mariestad: För ett starkare immunförsvar med Göran Boll - Grundare av MediYoga

Mariestad: För ett starkare immunförsvar med Göran Boll - Grundare av MediYoga

Vi vill alla ha ett väl fungerande immunförsvar. Vad består det av? Vilka typer av faktorer inom dig och utanför dig stärker respektive försvagar din immunrespons? På vilket sätt kan yoga och meditation bidra till ett mer balanserat immunförsvar?

Läs mer
Möhippa/Svensexa/Kompiskul

Möhippa/Svensexa/Kompiskul

Ska ni ordna möhippa, svensexa, fira någon som fyller år, eller kanske bara hitta på något mysigt med kompisgänget?
Vi finns här för att ordna en fin yogastund för er!

Läs mer
Presentkort

Presentkort

Låt en kurs i yoga, ayurvedisk massage eller ayurvedisk rådgivning förgylla tillvaron för någon du tycker om.

Läs mer