SommarYoga - se mer info längre ned!
 

Folkhälsomyndighetens nya råd kan du ta del av här.

Kontakta oss om du har några frågor på mariestad@yoga-centrum.se

 

Med anledning av den nuvarande Corona situationen vill vi helt kort förklara hur vi på YogaCentrum agerar.

Vi kommer att vara en våning ner, på plan 3 för att vara i en större sal. Detta för att kunna följa alla restriktioner som gäller precis just nu. Det finns minst 10 kvm/person i salen, en in och en utgång för att undvika möten, medtag gärna egen filt, liten handduk och matta, om du lånar material spritar du material efter varje användning med den rengöring som finns på plats hos oss, handsprit finns och vi håller avstånd och kommer friska som vanligt :)


Varmt välkomna att besöka oss nybörjare som erfaren! 

 

Yoga

Yoga är en metod för att uppnå välbefinnande och hälsa till såväl kropp som själ. Det är en mångtusenårig tradition och det finns mängder av forskning runt dess gynnsamma effekter på den fysiska, mentala och själsliga nivån. Yoga hjälper dig att skapa en stark, flexibel och balanserad kropp och ökar upplevelsen av vitalitet och lugn.

Meditation

Renar och stillar sinnet och där igenom nås ett inre lugn och en upplevelse av självacceptans. Meditation ger kroppen och sinnet en möjlighet att släppa taget om lagrad stress och därmed återhämta sig och läka inifrån och ut.

Ayurveda

Ayurveda, Indiens urgamla hälsosystem och systervetenskap till yoga, menar att naturens rytmer och funktioner inklusive människan styrs av tre olika energier eller aspekter av naturens intelligens - vata, pitta, kapha och att dessa kan balanseras genom rätt kost, motion och livsstil. välbefinnande.

Möhippa/Svensexa/Kompiskul

Möhippa/Svensexa/Kompiskul

Ska ni ordna möhippa, svensexa, fira någon som fyller år, eller kanske bara hitta på något mysigt med kompisgänget?
Vi finns här för att ordna en fin yogastund för er!

Läs mer
Presentkort

Presentkort

Låt en kurs i yoga, ayurvedisk massage eller ayurvedisk rådgivning förgylla tillvaron för någon du tycker om.

Läs mer
Workshop LugnYoga & Gong på Laxhall

Workshop LugnYoga & Gong på Laxhall

Vi börjar med ett lugnt och skönt pass Yoga, därefter lägger du dig på en yogamatta och bäddar in dig i filtar och låter gongen föra dig ned i djup och läkande avslappning, med Anna och Cecilia på Laxhall

Läs mer
Sommar på YogaCentrum

Sommar på YogaCentrum

Vi välkomnar alla på Yoga i sommar, bokas senast kl 15 samma dag på yoga-centrum.se "boka kurs"
Nybörjare som erfaren, info om vilka dagar och tider kommer varje fredag inför kommande vecka på facebook (kan variera).

Läs mer