Sensing/Yin YOGA


Löser spänningar i kropp och själ

Sensing Yogan är en underbart mjuk rörelseform som genom naturliga rörelser hjälper dig att lösa upp muskelspänningar och hitta ett inre lugn.

Du som bär spänningar i kroppen, från jobb, vardagen och livet - kommer uppskatta de lirkande mjuka rörelserna som får det hårda och spända att mjukna.

Du som bär stress får hjälp att släppa taget mentalt och landa i det lugna.

Yin är stilla, vilande yoga där vi stannar länge i positionerna för att smälta djupa spänningar i bindväven.

Ett pass där två sköna yogaformer möts för att lösa spänningar, släppa oro och stress, för att i stället hitta det som är mjukt och lugnt inom dig.

 

Vem kan vara med?

Rörelserna är flödande och mjuka, ALLA kan vara med, inga förkunskaper krävs.

Här har vi plockat tillbaka det enkla och mjuka sättet att röra oss på, utan något tvång eller att uppleva att vi behöver prestera på mattan. 

 

PANDIKULATION

Sensing yogan har tagit sitt tänk från hur djur, små barn och naturfolk beter sig naturligt i rörelse och vila.

Hjärtat i allt det som vi lär ut i Sensing Yoga, är något som kallas för PANDIKULATION. Pandikulation kan man säga är som en "kroppsgäsp". Det är något som du gör precis när du vaknat, eller när du suttit vid skrivbordet en stund och känner för att sträcka på dig.
Det är en kroppsgäsp som inte alltid behöver innehålla en mungäsp. Det är helt enkelt en helkroppsaktivering som gör mer för vårt nervsystem än vad vi kanske tror eller vet idag.


Sensing Yoga leds av Märta


 
Sensing/Yin

Måndagar kl. 17.30-18.30

BOKA


 

 

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev