Lugn Yoga & Gong med Anna och Cecilia!

Den 24 april kl 10.00-12.00 & 14.00-16.00 gästas YogaCentrum i Mariestad av Anna Mårts från Kungsbacka. Hon är utbildad Gongterapeut (Gongspel), MediYogainstruktör, Akupressör, Reikimaster och Massör. Vi börjar dagen med ett lugnt och skönt pass Yoga med Cecilia. Därefter lägger du dig på en yogamatta och bäddar in dig i filtar och låter gongen som spelas av Anna föra dig ned i djup och läkande avslappning.

Gongen är ett mycket gammalt instrument som framför allt har använt i östvärlden. Nu börjar vi i väst att på allvar förstå och ta till oss gongens avslappnande och läkande ljud.

Gongen skapar ett alldeles unikt ljud och djupgående vibrationer. Då våra kroppar består av 50 - 65 % vatten transporteras dessa vibrationer bra och kan nå våra celler, även långt in i kroppen. Det hjälper cellerna att släppa slaggprodukter och våra muskler att slappna av. 
 
Gongens speciella ljud som består av lager på lager av ljudvågor hjälper hjärnan att slappna av. Tankarna får en möjlighet att stilla sig och det hjälper oss att hitta ett lugn, en närvaro och en avslappning.

Gongen får dig att möta precis det du behöver just nu för att ta ett steg mot djup självläkning.
Varje möte med gongen är unikt.
Det går inte att beskriva gonges ljud.
Det måste upplevas.

Vi kommer göra en lugn, mjuk form av yoga som precis alla kan utöva. 

Yoga förbättrar bland annat syresättning och cirkulation i kroppen. Forskning visar att Yoga ger flera effekter som ökad rörlighet, lindrar ryggproblem och värk i kroppen, förbättrar hjärthälsan, balanserar blodtrycket samt dämpar ångest och oro.

Boka din plats HÄR! 
Investering: 399:-

Vi kommer att vara en våning ner, på plan 3 för att vara i en större sal. Detta för att kunna följa alla restriktioner som gäller precis just nu. Det finns minst 10 kvm/person i salen, en in och en utgång för att undvika möten, medtag gärna egen filt, liten handduk och matta, om du lånar material spritar du material efter varje användning med den rengöring som finns på plats hos oss, handsprit finns och vi håller avstånd och kommer friska precis som vanligt.

Välkomna till YogaCentrum i Mariestad, Esplanaden 1, våning 3.

Vänligen

Anna & Cecilia

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev