MediYoga & Gong med Anna och Cecilia!

Den 28 mars kl 10.00-13.00 gästas YogaCentrum i Mariestad av Anna Mårts från Göteborg. Hon är utbildad Gongterapeut (Gongspel), MediYogainstruktör, Akupressör, Reikimaster och Massör. Vi börjar dagen med ett lugnt och skönt pass MediYoga. Därefter lägger du dig på en yogamatta och bäddar in dig i filtar och låter gongen föra dig ned i djup och läkande avslappning.

Gongen är ett mycket gammalt instrument som framför allt har använt i östvärlden. Nu börjar vi i väst att på allvar förstå och ta till oss gongens avslappnande och läkande ljud.

Gongen skapar ett alldeles unikt ljud och djupgående vibrationer. Då våra kroppar består av 50 - 65 % vatten transporteras dessa vibrationer bra och kan nå våra celler, även långt in i kroppen. Det hjälper cellerna att släppa slaggprodukter och våra muskler att slappna av. 
 
Gongens speciella ljud som består av lager på lager av ljudvågor hjälper hjärnan att slappna av. Tankarna får en möjlighet att stilla sig och det hjälper oss att hitta ett lugn, en närvaro och en avslappning.

Gongen får dig att möta precis det du behöver just nu för att ta ett steg mot djup självläkning.
Varje möte med gongen är unikt.
Det går inte att beskriva gonges ljud.
Det måste upplevas.

MediYoga (Medicinsk Yoga) är en mjuk form av yoga som precis alla kan utöva. 

MediYoga förbättrar bland annat syresättning och cirkulation i kroppen. Forskning visar att MediYoga ger flera effekter som ökad rörlighet, lindrar ryggproblem och värk i kroppen, förbättrar hjärthälsan, balanserar blodtrycket samt dämpar ångest och oro.

Boka din plats HÄR! 
Investering: 450:-

Välkomna till YogaCentrum i Mariestad, Esplanaden 1, våning 4.

Vänligen

Anna & Cecilia

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev