Med anledning av den nuvarande Corona situationen vill vi helt kort förklara hur vi på YogaCentrum agerar.
Vi ber alla våra elever att inte komma sjuka eller förkylda till någon klass, samt att följa de allmänna direktiven från aktuella myndigheter i det fall att ni har vistats på plats med risk för smitta. 
Vi följer folkhälsomyndighetens restriktioner som för tillfället säger att man begränsar allmänna folksamlingar som överstiger 50 personer.
Detta innebär just nu att ordinarie schema fortsätter som vanligt på YogaCentrum.

Om du inte har din egna yogamatta/filt utan använder våra lånemattor skall dessa som vanligt alltid rengöras efter användning, vi rekommenderar att du som lånar en matta även rengör den innan användning. Rengöringsmedel finns som tidigare i anslutning till lånemattorna.
Varmt välkomna att besöka oss som vanligt! 

Mariestad: Vi välkomnar er alla på Drop-In Yoga Onsdagar v19-28, kl 18.15, YinYoga, http://yoga-centrum.se/sv/var-sommar-i-mariestad

Lidköping: Vi har nu sommaruppehåll och önskar dig varmt välkommen åter när vi startar upp höstterminen v.36 (från och med 31 augusti).

 

Yoga

Yoga är en metod för att uppnå välbefinnande och hälsa till såväl kropp som själ. Det är en mångtusenårig tradition och det finns mängder av forskning runt dess gynnsamma effekter på den fysiska, mentala och själsliga nivån. Yoga hjälper dig att skapa en stark, flexibel och balanserad kropp och ökar upplevelsen av vitalitet och lugn.

Meditation

Renar och stillar sinnet och där igenom nås ett inre lugn och en upplevelse av självacceptans. Meditation ger kroppen och sinnet en möjlighet att släppa taget om lagrad stress och därmed återhämta sig och läka inifrån och ut.

Ayurveda

Ayurveda, Indiens urgamla hälsosystem och systervetenskap till yoga, menar att naturens rytmer och funktioner inklusive människan styrs av tre olika energier eller aspekter av naturens intelligens - vata, pitta, kapha och att dessa kan balanseras genom rätt kost, motion och livsstil. välbefinnande.

Vår & Sommar-yoga i Mariestad

Vår & Sommar-yoga i Mariestad

Vi välkomnar alla på Drop-In Yoga i Mariestad, nybörjare som erfaren, start vecka 19.

Läs mer
Yoga- och Mindfulness-veckor på vackra Hellekis

Yoga- och Mindfulness-veckor på vackra Hellekis

Välkommen på yoga och mindfulness i lugn, rofylld trädgårdsmiljö. Efter yogan njuter vi av frukost på Hellekis Trädgård & Kök.

Läs mer
Ayurvedisk massage

Ayurvedisk massage

Förgyll höstrusket med en ayurvedisk massage, med varm, väldoftande olja anpassad efter din kropps-sinnes-typ.

Läs mer
Presentkort

Presentkort

Låt en kurs i yoga, ayurvedisk massage eller ayurvedisk rådgivning förgylla tillvaron för någon du tycker om.

Läs mer
Möhippa/Svensexa/Kompiskul

Möhippa/Svensexa/Kompiskul

Ska ni ordna möhippa, svensexa, fira någon som fyller år, eller kanske bara hitta på något mysigt med kompisgänget?
Vi finns här för att ordna en fin yogastund för er!

Läs mer
För ett starkare immunförsvar med Göran Boll - Grundare av MediYoga

För ett starkare immunförsvar med Göran Boll - Grundare av MediYoga

Vi vill alla ha ett väl fungerande immunförsvar. Vad består det av? Vilka typer av faktorer inom dig och utanför dig stärker respektive försvagar din immunrespons? På vilket sätt kan yoga och meditation bidra till ett mer balanserat immunförsvar?

Läs mer