Just nu 3 platser kvar!!


Resan arrangeras av YogaCentrum i samarbete med Invictus Travel.


Boka din plats direkt genom att skicka e-post till:  info@invictustravel.com


Ange “Yogacentrum” som referens.


Sista bokningsdatum är 16 april.

Bokning kan i mån av plats ske även efter detta datum, men då reserverar vi oss för förhöjda flygpriser

 

Yogalärare på resan är Ellinor Läth, läs mer om Ellinor HÄR

 

Algarve, Portugals sydligaste region har alltid varit en populär destination för resenärer. Med en dramatisk kustlinje av klippor med utsikt över sandstränder och små undangömda vikar, pittoreska fiskebyar med vitkalkade hus och en grönskande landsbygd har Algarve allt som krävs för en härlig resa.
Vädret är behagligt varmt från april till november. Vårt resmål ligger i Aljezur, i Alentejo - Costa Vicentina Natural Park. Området är bedövande vackert och är en dröm för surfare, yogis och för dem som föredrar lugnet framför de traditionella turistorterna. Detta är gammal kulturbygd med pinjeskog, korkekar,
underbara stränder perfekta för surfing och pittoreska gamla byar.
 
 

Offline Portugal House är en vacker vitkalkad villa med en egen trädgård och pool. Här kan upp till 12 personer bo bekvämt och det finns ytor för yoga både inom- och utomhus. Stranden ligger inom bekvämt gångavstånd, så yoga i solnedgången till ackompanjemang av vågorna rekommenderas varmt!
Offline Portugal är just vad det låter, offline. Användning av mobiltelefoner, surfplattor och datorer uppmuntras inte, så du kommer att bli uppmuntrad att lämna in dem i ett låst skåp då du kommer. Naturligtvis får du använda dem om du behöver - men inte i huset eller i trädgården.
Välkommen till ett energigivande, avkopplande och roligt retreat i en unik mix!
 
 
 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev